Ce culori si materiale sa folosesti la o nunta in aer liber

Si pentru ca zilele trecute am vorbit despre ideea grozava de a iti organiza nunta in natura, intr-o ferma, azi mi-am propus sa iti ofer mult mai multe detalii care sa te inspire. De la rochia miresei, dress code-ul pentru invitati, inspiratie pentru buchet si aranjamente florale, pana la ce culori si materiale sunt potrivite unei astfel de ceremonii. Curioasa? Citeste in continuare si vei invata cum si din ce sa te inspiri.

Simpla, dar uimitoare…

Alege un dress code in ton cu petrecerea, sau incearca sa indroduci anumite elemente inspirate din portul traditional romanesc. Ai vazut cat de in voga sunt astazi iile romanesti?

rochii de mireasa traditionale romanesti, valentina vidrascu, nunta in aer liber, nunta traditionala romaneasca, nunta la ferma

Creatiile Valentina Vidrascu pentru mireasa etno

nunta la ferma, flori in par, nunta traditionala romaneasca, accesorii par

Impodobeste-ti parul cu flori via inspirationlane.tumblr.com

Strange flori salbatice sau plante de sezon din pietele sau fermele apropiate si aranjeaza-le in cosulete, sau fa aranjamente centrale pentru mese din produsele de la ferma.

aranjamente florale, aranjamente florale centru masa, buchete de mireasa pentru nunta la ferma, nunta traditionala, nunta in aer liber

cateva modalitati ingenioase prin care poti folosi florile salbatice sau pe cele de gradina via Pinterest

Daca vremea este frumoasa ar fi perfect sa organizezi petrecerea afara si nu intr-una din salile oferite de ferma. Cu toate acestea asigura-te cu produse pentru indepartarea tantarilor si pregateste o sala sau un cort in cazul in care incepe ploaia.

nunta la ferma, nunta la cort

Cortul cu peretii transparenti nu numai ca te va apara de ploaie, dar va crea si o atmosfera cat mai naturala

Si ceva inspiratie…

Culori: Alege ca baza nuante naturale precum cea a graului, ciocolatei, salviei, pe care sa le accentuezi cu verdele ierbii, sau flori in nuante de portocaliu, rosu sau galben.

Flori: Ierburi, seminte, porumb, grau, flori salbatice, mere, pere, dovleac – ca elemente decorative concentreaza-te pe bogatiile pamantului.

Materiale: Lemn, borcane de sticla, ceramica, lipici, ierburi, cosuri.

Atmosfera: Gratioasa, pamanteasca, relaxata, sigura, de sezon.

Prima parte a articolului o gasesti aici.

Daca ti-au placut ideile noastre de inspiratie da-ne un like, share-uieste acest articol, sau lasa-ne un comentariu. Ne-ar placea sa auzim ce parere ai despre o astfel de ceremonie.

Autor: Adela

Lasă un comentariu