Nunta de Halloween

Via Bridal Bliss

Via Bridal Bliss

Unii scriu top-uri cu motive pentru care nu ar trebui sa-ti organizezi nunta de Halloween, altii spun ca este o tematica inedita care cu siguranta va surescita trairile invitatiilor. Eu spun ca Halloween-ul nu se rezuma doar la capete de mort si alte aranjamente spooky sau la machiaj ostentativ si lilieci in loc de porumbei.

Pentru a intari aceste afirmatii si a fi in spiritul sarbatorii am cautat insiratie si v-o prezint si voua. O nunta in ton cu Halloween-ul poate capata o nuanta jucausa sau chiar foarte eleganta. Detaliile precum dantela neagra, culoarea portocalie sau piersica, iluminatul ambiental, mastile pentru invitati pot crea o nunta cu totul speciala.

Alege un candy bar format din dulciuri cu forme si culori in ton cu cele ale oricarei alte petreceri de Halloween.

Via Weddbook

Via Weddbook

Decoreza localul si intrarea cu dovleci iluminati, portocalii sau colororati si decorati cu paiete pentru a conferi eleganta. Crizantemele in culori calde si lumanarile arhitecturale nu ar trebui sa lipseasca.

Amzing Brides

Amazing Brides

 Via somethingturquoise.com

Via somethingturquoise.com

Vinul si sampania ar trebui inlocuite cu cocktailuri elegante. Un bartender si-ar juca bine rolul in aceasta situatie. Ofera-le invitatilor cocktailuri si show-uri speciale.

Via  browzer.net

Via browzer.net

Sfat: Tine cont ca nu poti integra toate detaliile unei petreceri de halloween intr-o nunta. Vei avea invitati de toate varstele si daca cei tineri vor fi incantati s-ar putea ca unchii si bunicii sa nu inteleaga de ce ai transformat o nunta intr-un fiasco.

Autor: Lacramioara

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s