Cum sa-ti planifici nunta cu 12 luni inainte – Anca si Aurelian

Alegerea datei si locatiei este cea mai importanta decizie pe care trebuie s-o faca o viitoare mireasa. In timp ce iti explorezi optiunile, ia-ti suficient timp de gandire, tu detii controlul total asupra acestor aspecte.

Vezi cum se pregateste de nunta cuplul Anca si Aurelian cu exact 12 luni inainte si ce sfaturi avem pentru voi, cele care va aflati in aceste prime etape ale planificarii.

923390_629908630371844_1978212119_n

Alegerea locatiei

…primul pas a fost alegerea restaurantului, dupa care am cautat formatie.
Urmeaza alegerea meniului, aranjamentelor, marturiilor, modelului de invitatii si a altor multe amanunte legate de decor.

Daca si tu planuiesti sa alegi ca locatie un restaurant:

Alege un restaurant cu mancaruri pe care le iubesti, frumos prezentate.  Indiferent daca optezi pentru un bufet sau pentru o servire formala, la masa, acorda atentie detaliilor si aranjamentului artistic al mancarurilor.

Restaurantele ofera multe avantaje si o mare verietate in termeni de ospitalitate, design si, desigur, mancare si bauturi grozave.

Staff-ul este de obicei foarte generos si foarte orientat catre oferirea de servicii, asa ca te pot ajuta cu planificarea si rearanjarea spatiului si cu tot felul de mici detalii ca ziua ta sa decurga cat mai usor si fara probleme.

Planificarea meniului si degustarea

O sa mergem la restaurant pentru degustare. Noi vrem un meniu traditional romanesc. Ordeful vrem sa fie unul special.

Te sfatuiesc sa iti alegi restaurantul, in primul rand, in functie de calitatea mancarii si a serviciilor pe care le ofera – un invitat bine servit si bine hranit este un invitat fericit!

Mananca in restaurantul acela de cateva ori inainte sa semnezi vreun contract, asta ca sa te asiguri ca este potrivit pentru petrecerea ta.

Alege un restaurant care are deja serviciile si decoratiunile pe care ti le doresti.  O sa economisesti foarte multi bani daca nu o sa mai fii nevoita sa inchiriezi tot „echipamentul”.

Florile si decorul salii

Decorul restaurantului vreau sa se asorteze cu buchetul meu. Oscilez intre un buchet cu trandafiri albi, galbeni, corai si roz si un buchet din irisi alb cu mov, insa cred ca voi alege prima varianta.
Buchetul vreau sa fie strans de niste margelute alb sidefate, margelute ce cred ca or sa fie si pe la marturii…

Inspiratie pentru nunta in restaurant:

Culorile: Cauta indicii in locatie. Pentru spatiile luminoase, alege tonuri de alb si verde, galbenul lamaii, sau nuante vibrante. Pentru spatiile mai intunecoase, opteaza pentru tonuri bogate in visiniu, portocaliu, pruna sau ciocolatiu.

Florile: Ierburi, flori non-parfumate, fructe și legume. Flori salbatice pentru spatiile casual; orhidee sau crini cala pentru spatiile moderne, sau trandafiri sculptati si fructe de padure pentru incaperile mai formale.

Materiale: Lucraturi fine, vaze simple sau sub forma de lacrima, materiale curgatoare.

Atmosfera: de sarbatoare, organizata, calduroasa, festiva, intima, all-inclusive.

Ti-ai ales partenerul. Ai ales data. Si acum ai ales locatia. Ce mai urmeaza? Devino mireasa care va transforma totul nu doar intr-o simpla nunta, ci intr-o nunta memorabila! Asa ca citeste si celelalte articole din paginile Amazing Brides si afla cum.

Autor: Adela

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s