Organizeaza-ti eficient bugetul de nunta

marketplaceweddings.com

marketplaceweddings.com

Regula numarul 1 cand vine vorba despre buget: NU este nevoie sa cheltuiesti o tona de bani ca sa ai o nunta eleganta; trebuie doar sa cheltuiesti banii pe care ii ai intr-un mod INTELEPT!

Stresul finantelor le transforma pe multe mirese din “dornice” in “jalnice”, si asta pentru ca nu isi creeaza o strategie buna si solida despre cum au sa isi permita toate acele lucruri minunate pe care le vor la nunta lor.

Dar o situatie ca asta poate fi prevenita. Citeste in continuare articolul pentru a afla cum.

Creeaza-ti bugetul inainte sa cheltuiesti vreun leu. Inainte de a face orice angajament financiar asupra a ceva (rochia de mireasa, o firma de catering, chiar si locatie), e important ca mai intai sa planuiesti cum si cat vei plati pentru petrecerea nuntii ca intreg. La ce e bun sa ai o rochie de mireasa extravaganta daca nu ai unde s-o arati?

Sa te asiguri ca ai suficient de multi bani ca sa achizitionezi ceea ce iti doresti (si sa stai departe de datorii la care sa te intorci cand vii din luna de miere) este prioritar.

Bugetul fiecarei mirese este diferit. In loc de a da o cifra exacta ce ar trebui cheltuita, fa-ti mai bine o idee asupra procentelor din buget ce ar trebui alocate fiecarui element al nuntii:

Organizeaza-ti eficient bugetul de nunta

Daca aceasta diagrama ti se pare prea riguroasa incearca sa acorzi 50% pentru inchirierea locatiei, mancare si bautura, iar restul de 50% pentru decor, tinute, foto&video, papetarie si alte costuri, ca de exemplu cele pentru transport.

Autor: Adela

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s